En rynkecreme skal smøres korrekt på og ind

For at noget overhovedet skal have den rette virkning, så handler det jo om, at man udnytter det og bruger det korrekt.

Det er da klart, at nogle gange bliver man overvældet over en gigantisk brugsvejledning, der mere minder om en samling af noveller, når man har købt noget, som man enten skal samle eller bruge som værktøj – og dette er fraset formuleringerne på andre sprog.

Heldigvis bliver man nogle gange mødt af en kort forklaring, hvor det mere er et spørgsmål, hvad der er i af ingredienser, så man kan regne ud, om ens krop kan tåle dette indvortes og udvortes.

Men så bliver forklaringen til, hvordan man skal bruge det givne måske noget sparsommelig, eller det er slet ikke anført.

Skal du have hjælp med din rynkecreme?

Et eksempel kunne netop være ved brug af en rynkecreme, hvor der oftest bare står, at man skal smøre sig på kroppen dér, hvor man har rynker.

Så man har brugt tid på at finde den rette creme, man kan tåle, og som passer med ens budget, men så ender man måske med at “misbruge” den, så det alligevel var penge ud af vinduet.

En idé er her, at man opsøger nogle, der kender til den specifikke rynkecreme, der kan fortælle, hvordan du lægger den på din krop.
Køber du den i en butik, kan du spørge forhandleren, og køber du den over nettet, kan du skrive og spørge dem, hvordan man bruger den.

Måske er man så uheldig, at man har det dårligt med kroppen er har fået sig en skade, så man er lettere ukampdygtig, hvorfor man er nødt til at have hjælp af andre til at bruge den. Det er der ingen skam i.

Men det er jo værd at finde ud af, hvor meget creme man skal bruge, og hvordan man smører det korrekt ind i huden.