Få det flotte trægulv igen med en gulvafslibning i Taastrup

Få det flotte trægulv igen med en gulvafslibning i Taastrup

Trægulve, som ikke er blevet passet og plejet efter forskrifterne igennem længere tid, vil typisk udvise tydelige tegn herpå. Dette gælder især for de trægulve, som er behandlet med ikke forseglende efterbehandling, som for eksempel olie, sæbe eller lud. Disse typer gulve behøver særlig pleje og omsorg på regulær basis i form af hyppig gulvvask med særlige, plejende sæber. En ikke forseglende behandling af trægulv vælges ofte, når man ønsker, at træets struktur og særkende skal kunne skinne igennem, og når man foretrækker fornemmelsen af træ – ikke lak eller maling – under fødderne.

Et sæbebehandlet trægulv, som er behandlet med den særligt hvid pigmenterede træsæbe, er noget af det smukkeste. Sæbebehandlede trægulve har en helt særlig, nærmest magisk udstråling, som opstår idet det i forvejen lyse træværk bleges yderligere af sæben. Samtidig er sæbebehandlede gulve de mest plejekrævende – og slitage fremstår tydeligst i denne type gulve.

Hvordan kan jeg se, om mit trægulv er blevet slidt?

Du vil tydeligt kunne se slitagen i dit sæbebehandlede trægulv, når det når en vis alder – eller når du har forsømt den ugentlige gulvvask med plejende sæbe igennem en periode. Den tørre overflade vil være særdeles modtagelig over for skidt, snavs og spildte, farvede væsker, som kan indlejre sig i træværkets porøse fibre, og som vil danne misfarvninger, som ikke vil være mulige at fjerne ved almindelig gulvvask. Trægulvet vil begynde at antage en kedelig, grå tone i overfladen, og vil fremstå ujævnt og uensartet. Samtidig vil der nemmere danne sig splinter, skrammer og ridser, hvilket går gulvet ubehageligt at betræde.

Få dit lækre og skinnende gulv igen med en gulvafslibning

Når dit gulv først har nået dette stadie af slitage, skal der en grundig gulvafslibning til for at genskabe den smukke og ensartede overflade. Du kan finde din dygtige gulvsliber på https://gkservice.dk/gulvafslibning-taastrup/