Tips og tricks til at vælge den rette parfume

Skal din parfume skiftes ud? Så bør du gøre dig umage med at vælge din nye parfume. Det er nemlig ikke blot at styrte ud og købe en ny flakon. Der skal mere forarbejde til.

Hvordan ved jeg, hvilken parfume som er den rette?

Når du står for at skulle vælge din nye parfume bør du se bort fra diverse glittede reklamer hvor smukke mennesker – eventuelt celebrities og kendisser – fortæller dig at denne parfume er helt fantastisk. En parfume skal ikke vælges ved hjælp af syns sansen, men ved hjælp af lugtesansen.

Du bør, med andre ord, lukke øjnene og snuse dig frem. Det er dog langt fra tilstrækkeligt at snuse til parfumen på et stykke pap som du vil få udleveret i parfumeri afdelingen når du beder om en test.ved denne metode kan du danne dig et førstehånds indtryk af parfumen og finde ud af om du kan lide den eller ej. Men for at finde ud af hvorledes parfumen interagerer med din egen personlige kemi skal parfumen påføres huden direkte. Og så skal den have lov til at sidde i et par timer føren du kan tage endelig stilling til om parfumen er den rette.

Derfor bør du sætte tid af til at vælge din nye parfume. Du kan på forhånd beslutte dig for en håndfuld parfumer som du synes godt om – og så teste én om dagen.

I dit lokale stormagasin vil du typisk kunne få lov at teste parfumen. Du bør påføre parfumen på din hals eller på dit håndled – der hvor blodårerne ligger tæt på hudens overflade. Her vil parfumen have de bedste betingelser for at udvikle sig. Og efter et par timer, hvor parfumens top noter er dampet af, vil du kunne mærke om parfumen passer til dig.

Når du har fundet din perfekte parfume kan du med fordel bestille den online via sephora.dk.